Trady Hala Traian
Cos
3 Cont
Contacteaza-ne
4 Informatii

Trady 2000  vine în sprijinul clienților cu o gamă variată de accesorii de mobilier de la cei mai renumiți producători din Europa la cele mai accesibile prețuri de pe piață.

Misiunea noastră este de a identifica și satisface nevoile clienților noștri, indiferent de posibilitățile financiare sau de diversitatea stilurilor de design interior.

Echipa Trady îsi ia angajamentul de a se diferenția pe piață cu produsele oferite, caracterizate prin diversitatea stilurilor, rezistență și calitatea accesoriilor, dar și consiliere tehnică pentru cele mai bune achiziții online. O echipă de specialiști în vânzări te va ajuta să-ți găsești produsele potrivite propriei tale locuințe în funcție de cerințele tale pentru a-ți contura casa mult visată.

Suntem o echipă tânără, dinamică, în plină ascensiune,  orientată către client și către reinventarea modurilor de achiziționare din mediul online, promovând calitatea și bunul gust la un preț minimal.

Accesoriile noastre se folosesc pentru definitivarea sau modernizarea mobilierului, cum ar fi: butonii, mânerele, agățătorile, coșurile Jolly, coloanele metalice, coșurile de gunoi pe ușa sau în sertar, picioarele, scurgătoarele de vase, suporturile pentru pantaloni sau pantofi, suporturile de sertarele metalice simple sau cu silent system și mecanismele pentru ridicare sau pliere a ușilor, toate fiind furnizate de  mărci de renume, precum Blum, Starax, Ozkardeșler și Samet.

Sloganul nostru preturi fara concurenta a fost si este ceea ce ne preocupa in mod deosebit drept pentru care suntem profesionisti pentru profesionistii mobilei.

Va oferim o gama variata de accesorii mobila, de la manere, balamale, glisiere, la sisteme de glisare, accesorii bucatarie si chiar consumabile pentru scule si utilaje (freze, panze de circular etc.)

Cauta

Puteti incerca cateva etichete populare aici:
Produse recomandate:

Account

Nu ai cont?
Creeaza unul aici
4